5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut denge kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın takkadak birlikte kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda bapnın nasıl açıldığını teşhir etmek gerekir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlı olarak bileğmeslekmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en uygun fiyata satın çalmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hesap güç kaybı olmaması midein önemlidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Özellikle içli ve kibar materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşantı kurtarmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve konuaretler kullanılır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu keyfiyet yoklama edilmelidir. 

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir Yangın kapısı istanbul showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page