2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla biricik katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlamlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yerında uzman ve sertifikalı asılçılarımızın katkıları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir Yangın Çıkış Kapısı kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve alçı kadar malzemelerden örgülmış vahim bir kapıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Cenah yapısında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

İçeriden hariçarı doğru itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cihetının açıkça olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kanatlardan biri Yangın Merdiveni Kapısı sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Yangın Kapısı Fiyatları Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun haricinde ülkeçe gösterilen yönetmeliklere isabetli olmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page